Ιατρικά νέα

Η τεχνική Bowtech

Πρόκειται για μια “δια χειρός” τεχνική που ενισχύσει δυναμικά την αυτο-θεραπευτική ικανότητα του οργανισμού. Το σημείο υπεροχής της τεχνικής Bowtech, οφείλεται στο γεγονός ότι επιτυγχάνει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, με την μικρότερη δυνατή παρέμβαση στο σώμα.

Η μέθοδος, είναι γνωστή επίσης σαν Bowen, Bowen Therapy και Bowenwork.

Είναι κατάλληλη και ασφαλής τεχνική, ακόμα και για νεογέννητα και εγκύους. Μπορεί επίσης να εφαρμοστεί με ασφάλεια σε ηλικιωμένους και άτομα με ειδικές ικανότητες. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική σε αθλητικούς τραυματισμούς και χρόνιες καταστάσεις.

Η τεχνική Bowen είναι ένα μοναδικό εργαλείο που έχουμε στη διάθεσή μας για τη αυτοθεραπεία ολόκληρου του σώματος. Οι κινήσεις Bowen, περνώντας σε ένα βαθύτερο κυτταρικό επίπεδο, σε συνδυασμό με την μοναδική ικανότητα του σώματος να αυτοθεραπεύεται, φέρνουν εκπληκτικά αποτελέσματα.

Με την αποβολή των τοξινών οι κινήσεις Bowen αρχίζουν σχεδόν αμέσως, να δημιουργούν ολιστική αρμονία. Εφόσον απευθύνεται στο σώμα ως ενότητα και όχι στα μεμονωμένα συμπτώματα που παρουσιάζονται, η τεχνική Bowen αγκαλιάζει τη σωματική, χημική, συναισθηματική και πνευματική πλευρά κάθε ατόμου που δέχεται τη συνεδρία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *