μαγνητικός διεγέρτης σερρες παπαδοπουλου

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΔΙΕΓΕΡΤΗΣ

BTL Super Inductive System

Το ευρύ φάσμα συχνοτήτων εξασφαλίζει ότι το BTL Super Inductive System ενδείκνυται για όλα τα στάδια των επώδυνων καταστάσεων. Με τη συγκεκριμένη θεραπεία μπορεί να επιτευχθεί:

  • Ανακούφιση από τον πόνο
  • Κίνηση των αρθρώσεων
  • Υποστήριξη της επούλωσης κατάγματος
  • Χαλάρωση ή ενδυνάμωση μυών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η τεχνολογία του Υπέρ Επαγωγικού Συστήματος της BTL χρησιμοποιεί ένα μοναδικό υψηλής έντασης ηλεκτρομαγνητικό πεδίο.

Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, που παράγεται από ένα πηνίο το οποίο είναι τοποθετημένο στον εφαρμοστή, αλληλεπιδρά με το ανθρώπινο σώμα και προκαλεί εκπόλωση του νευρομυϊκού ιστού.

Σύμφωνα με την επιλεγμένη συχνότητα διέγερσης και την ένταση του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου, μπορείτε να επιτύχετε ανακούφιση από τον πόνο, κίνηση των αρθρώσεων, υποστήριξη της διαδικασίας επούλωσης του κατάγματος, χαλάρωση ή ενδυνάμωση μυών.

Το ευρύ φάσμα συχνοτήτων εξασφαλίζει ότι το BTL Super Inductive System ενδείκνυται για όλα τα στάδια των επώδυνων καταστάσεων.

Η διαχείριση τους βασίζεται σε τρεις διαφορετικές θεωρίες για τον έλεγχο του πόνου. Κάθε μια από αυτές ποικίλει σε φάσμα συχνοτήτων.

Επομένως η θεραπεία με το SIS οδηγεί σε άμεση ανακούφιση σε όλα τα στάδια των διαταραχών, είτε χρόνια είτε οξεία.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ

Η κινητοποίηση των αρθρώσεων επιτυγχάνεται μέσω των επαναλαμβανόμενων συσπάσεων των μυών που περιβάλουν την αρθρική κάψα. Η επαναλαμβανόμενη αυτή σύσπαση αντικαθιστά την χειροκίνητη κινητοποίηση της άρθρωσης η οποία οδηγεί στην αποκατάσταση της κίνησης.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΤΑΓΜΑΤΩΝ

Το υψηλής έντασης ηλεκτρομαγνητικό πεδίο βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στην προσβεβλημένη περιοχή και υποστηρίζει την δημιουργία των αγγείων και του πώρου. Επομένως βοηθά στην προοδευτική δημιουργία του χόνδρου και την ανακατασκευή των οστών.

ΜΕΙΩΣΗ ΣΠΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Η μείωση του αυξημένου μυϊκού τόνου επιτυγχάνεται επηρεάζοντας σε νωτιαίο επίπεδο τον έλεγχο του μυϊκού τόνου. Αυτός ο μηχανισμός ενδείκνυται για την θεραπεία παθήσεων του κεντρικού νευρικού συστήματος , όπως είναι και η σπαστικότητα.

ΜΥΙΚΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗ

Η αλληλεπίδραση του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου μέσα στον νευρομυϊκό ιστό, έχει ως αποτελέσματα την αποπόλωση των νεύρων και τις μυϊκές συσπάσεις. Με βάση την επιλεγμένη συχνότητα διέγερσης, μπορεί να επιτευχθεί μυϊκή χαλάρωση ή ενδυνάμωση.

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΎΦΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΌΝΟ

Σε οσφυαλγίες, δισκοκήλες , οστικά οιδήματα, αυχενικό σύνδρομο, τενοντοπάθειες