θεραπεία με ραδιοσυχνότητες σέρρες

ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ

Tecar Therapy

Αποτελεί μια καινοτομία στο χώρο της αποκατάστασης, η οποία βασίζεται στην εκπομπή ραδιοκυμάτων και έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή ενδογενούς θερμότητας.

  • Χαλάρωση των μυών
  • Ανάπλαση & επούλωση ιστών
  • Μείωση οιδήματος
  • Ανακούφιση του πόνου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η θεραπεία με Αντιστατική & Χωρητική ραδιοσυχνότητα υψηλής ισχύος ή αλλιώς Tecar Therapy είναι μια νέα επαναστατική μέθοδος θεραπείας που χρησιμοποιείται τα τελευταία χρόνια.

Πρόκειται για μια συνδυαστική μορφή θεραπείας, η οποία προσφέρει άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα σε ελάχιστο χρόνο.

Η συσκευή παράγει ηλεκτρομαγνητική ενέργεια, η οποία μεταφέρεται στον οργανισμό με δύο τρόπους:

α) Αντιστατικά για εν τω βάθει πολυαρθρική δράση σε συνδέσμους, τένοντες, περιτονίες και οστά.

β) Χωρητικά για τοπική επιφανειακή ή μεσαίου βάθους δράση σε μύες.

ραδιοσυχνότητες tecar θεραπεια σέρρες

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΜΥΪΚΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ

Το ακριβές και επιδιωκόμενο αποτέλεσμα των ραδιοσυχνοτήτων στις ίνες ενός υπερτονικού μυ είναι η άμεση χαλάρωση τους. Η επίδραση της μυοχαλάρωσης βασίζεται κυρίως στην αγγειοδιαστολή η οποία εμφανίζεται άμεσα κατά την διάρκεια της θεραπείας και είναι υπεύθυνη για την υψηλότερη παροχή θρεπτικών ουσιών στους ιστούς.

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΟΥΛΩΣΗ ΙΣΤΩΝ

Η επιτάχυνση του μεταβολισμού των ιστών είναι ένα φυσικό και πολύτιμο αποτέλεσμα της θεραπείας. Οδηγεί σε ταχύτερη επούλωση του τραυματισμένου ιστού και σε ταχύτερη απορρόφηση των αιματωμάτων μετά τον τραυματισμό.

ΜΕΙΩΣΗ ΟΙΔΗΜΑΤΟΣ

Τα τοιχώματα των αρτηριδίων είναι σε αγγειοδιαστολή επιτρέποντας την αυξημένη τοπική αιμάτωση. Αυτό οδηγεί σε αύξηση της λεμφικής παροχέτευσης και στη συνέχεια σε μείωση του οιδήματος.

ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ

Το κύριο αποτέλεσμα της θεραπείας με στοχευμένες ραδιοσυχνότητες είναι η ανακούφιση από τον πόνο, ως αποτέλεσμα της μυϊκής χαλάρωσης, της μείωσης του οιδήματος, της αναγέννησης των ιστών και της επούλωσης τους.